Handelsbetingelser og vilkår for persondata

Her er mine Handelsbetingelser
Køb foretaget på denne webshop sker på dansk og efter dansk lovgivning.
Alle oplyste priser er inkl. moms. Jeg tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Betaling foregår med betalingskort eller mobilepay.
Beløbet for bestilte varer trækkes først, når varerne sendes fra mig og der kan aldrig hæves et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Levering sker via DAO til nærmeste pakkeshop eller du kan vælge at afhente din ordre på adressen Birkevej 21, 4140 Borup ganske gratis…
Jeg leverer din bestilling så hurtigt som muligt.
Hvis du i samme ordre har flere varer, vil alle blive leveret samlet, så den forventede leveringstid skal tages ud fra det produkt, som har længst leveringstid.
Hvis du ikke er tilfreds med en modtaget vare eller du har fortrudt købet, kan du returnere varen inden 14 dage efter modtagelsen og få pengene tilbage. Du skal dog være opmærksom på, at du selv står for betalingen af udgifter til returfragt.
For at du kan gøre brug af returretten, skal varen være intakt og ubrugt og al originalemballage skal være vedlagt. Returnering skal ske i forsvarlig indpakning. Pengene overføres retur på mobilepay og hvis det ikke er muligt bliver de sat ind på din konto.
Reklamation
Når du handler i denne webshop har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at man har opdaget manglen ved produktet.
Jeg refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til mig på vores adresse anført ovenfor og følgeseddelen bedes vedlagt varen sammen med en kort beskrivelse af den konstaterede fejl/mangel.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at jeg kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Returnering ved forkert indtastet leveringsadresse
Sendes en ordre retur til os, fordi du som kunde har indtastet forkert leveringsadresse, vil den ekstra fragtudgift blive tillagt ordrebeløbet, når jeg sender bestillingen til den rigtige adresse. Hvis du vælger at annullere den returnerede ordre i forbindelse med forkert indtastet leveringsadresse, vil jeg fra ordreværdien trække mine udgifter til fragt samt 50,00 DKK til dækning af ekspedition.
Personoplysninger
Du står selv inde for rigtigheden af de afgivne oplysninger.
For at du kan bestille varer i denne webshop, skal du som minimum registrere dig med navn, adresse, email og telefonnummer.
De personoplysninger, du angiver i butikken, er kun til intern brug og registreres alene med det formål at kunne levere dine varer og aldrig til andet.

Persondatalovgiving
Dit privatliv er vigtigt, og også for os. Vi deler ikke dine data med andre parter og vi benytter ikke reklamenetværk eller analyseværktøjer, som kan indsamle data uden dit vidende. De oplysninger du afgiver når du bestiller, de bruges kun til at sikre den bedst mulige oplevelse og service. Oplysningerne opbevares hos regnskabsfirmaet Meneto samt hos mitdejligehjem.dk. Du kan til enhver tid vælge at få dine personfølsomme data slettet. Når du bestiller hos os, så beder vi om personlige oplysninger, såsom navn, e-mail og leveringsadresse, og finansielle oplysninger, såsom kreditkortnummer, udløbsdato og den trecifrede sikkerhedskode. Disse oplysninger bruger vi for at kunne fuldføre din ordre og til fakturering. Hvis der opstår problemer med at behandle din ordre, vil vi bruge disse oplysninger til at kontakte dig. Dit telefonnummer bruges til forsendelsen af bestillingen – i nogle tilfælde skal DAO kontakte dig vedrørende leveringen.
Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik når som helst, så gennemgår den ofte.

Christina Madsen MitDejligeHjem.dk cvr 37770698